Ruža Tomašić obišla Vir i Privlaku, HSP AS dobila dva nova koordinatora

Predsjednica HSP dr. Ante Starčević, Ruža Tomašić u sklopu kampanje za predstojeće EU izbore boravila je u općinama Vir i Privlaka.

Tako se u općini Privlaka susrela s općinskim načelnikom Nevenom Begonjom i vijećnikom Općinskog vijeća Antom Kršlovićem, koji je pristupio u redove HSP AS i imenovan za koordinatora stranke na području Općine Privlaka.

[pullquote align=”right”]HSP AS je snažniji za dva vijećnička mandata kojima još jednom potvrđuje status druge političke stranke u županiji, kazali su Tomislav Šrić i Rudolf Dvorski, inače zadarski dožupan[/pullquote]U Viru je pak Ruža Tomašić održala i javnu tribinu o utjecaju EU parlamenta na život građana RH,  a nakon toga još neko vrijeme ostala na druženju s mještanima.

Inicijator tribine bila je udruga “Vir bez podjela“ u ime koje se  nazočnima obratio Marko Vučetić, zahvalivši se predsjednici HSP AS na dolasku i podršci udruzi. Na skupu je nazočio i Frane Vučetić, vijećnik u Općinskom vijeću Općine Vir, koji je također pristupio u redove HSP dr. Ante Starčević, nakon čega je imenovan i virskim koordinatorom HSP AS.

– Kao jedina pravaška stranka zastupljena u Hrvatskom saboru, ali i kao najsnažnija politička opcija pravaškog svjetonazora, pod projektom „Pravaški kišobran“ i dalje radimo na programu ujedinjenja i snaženja pravaša. O tome govori i činjenica o pristupanju navedenih vijećnika u redove naše stranke čijim je prelaskom HSP AS snažniji za još dva vijećnička mandata kojima još jednom potvrđujemo status druge političke stranke u županiji, naglasili su u priopćenju medijima predsjednik Županijskog vijeća HSP AS Zadarske županije Tomislav Šrić i dopredsjednik stranke Rudolf Dvorski, inače zadarski dožupan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...