Što je potrebno za uspješno zavođenje

Zavođenje je prilično kompliciran proces koji ima najmanje veze s onim što mislite reći, jer je dokazano da je čovjeku dovoljno samo 13 milisekundi da odluči je li mu neka osoba privlačna ili nije, a to vrijedi za oba spola.

To praktično znači da kad vam se neka žena svidi, nemate apslutno nikakve šanse u slučaju da ona nije osjetila privlačnost, pa se za takve prilike treba pripremiti i uvijek biti na svojoj najboljoj razini.

Što je potrebno da u tom nevjerojatno kratkom trenutku postanete privlačni i dobijete šansu za ulet koji će imati šanse? Dosta toga, tako da nije zgorega znati kako treba izgledati i ponašati se da bi zapeli nekome za oko.

Prvo, morate se samouvjereno ponašati, jer žene tako dobivaju podsvjesnu poruku da ste osoba koja može riješiti svaki problem u život, što im daje sigurnost, a vam prolaz za dalje. Uz to, takav stav obavezno mora biti popraćen širokim i iskrenim osmijehom – sve osobe koje se smiju simpatičnije su i privlačnije drugim ljudima.

Na sebi biste trebali imati neki crveni detalj, jer privlačnost crvene boje radi jednako učinkovito kod oba spola, stoga, obnovite garderobu po potrebi. Što se tiče ostatka izgleda, naravno da treba biti njegovan, no istovremeno dovoljno “muški” da privuče pažnju.

Kako su žene u nizu istraživanja potvrdile da su muškarci s bradom od tri dana najviše seksi, zaboravite na brijanje prije izlaska na kojem se nadate nekom uspješnom uletu, neka vaša brada odradi svoj dio posla u onih 13 milisekundi. Istovremeno, bradu morate držati podignutom jer žene lakše primjećuju takve muškarce, a i djelovat ćete samouvjerenije.

Za kraj, ako ste prošli prvi pogled, govorite dominantno i duboko, takve se muškarce doživljava seksipilnijima i muževnijima. Sretno!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...