Cestitka_Uskrs

Studenti iz Zadra položili vijenac na grob Kreše Ćosića, memorijal 30. svibnja

Klub zadarskih studenata u Zagrebu prolongirao je za tjedan dana basketaški turnir koji se tradicionalno organizira na obljetnicu smrti zadarskog velikana hrvatske ali i svjetske košarke,  Krešimira Ćosića. Tako se sada već šesti po redu memorijalni turnir prebacio sa 23. svibnja na idući petak, 30 svibnja.

Iskrsnuli su u zadnji trenutak mali problemi s dvoranom, odnosno s kapacitiranošću i podvajanjem termina, pa smo odlučili nadmetanje odgoditi za sedam dana. Nadam se da to neće mijenjati ništa na stvari i da ćemo naprotiv samo dodatno povećati i broj sastava sudionika, tvrdi Tin Jurićić, predsjednik kluba

Dakle, turnir u basketu, u balonu Boćarskoga doma, nadomak „studošima“ popularnoga Cvjetnog naselja, okupio je za sada dvadesetak ekipa. Početak je u 14:00.

Prijave se primaju na mail : [email protected], kotizacija iznosi 100 kn za momčad, a pobjedniku ide novčana nagrada. Po ekipi su dozvoljena tri igrača plus 1 zamjena.

Dobra atmosfera je zagarantirana!

Naše članove, ali i ostale, evo još jednom, pozivamo da nam se pridruže, napose jer se nakon turnira u Klubu zadarskih studenata, u Kukuljevićevoj 8, priređuje svečana dodjela medalja i priznanja najboljima. Uz prigodni domjenak prikazat će se i dokumentarni film iz Krešinog života. Pozivamo ponovno sve ljubitelje basketa da dođu i budu dio ovog događaja, najavljuje čelni čovjek KZS-a, udruge koja okuplja sveučilištarce iz Zadra i okolnih naselja.

Predstavnici kluba studenata u nedjelju su pak na 19. obljetnicu smrti Krešimira Ćosića, na Mirogoju položili vijenac, zapalili svijeću i na taj način simbolično odali počast jednom iz niza najvećih igrača u hrvatskoj i planetarnoj košarci ikada.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...