U biogradskim vrtićima počeli upisi, požurite jer možda budu i liste čekanja…

Počeli su upisi u dječji vrtić “Biograd”. Tako se za pedagošku 2014/2015 godinu zahtjevi za upis mališana u dva odjela vrtića mogu predati u matičnom vrtiću u ulici Marina Držića, a rok za prijavu istječe za dva tjedna,  18. svibnja.

Kako je pojasnila ravnateljica vrtića Esma Brzić, djeca koja su već upisana, ne moraju se ponovo upisivati, jer imaju već ranije potpisane ugovore, pa je dovoljno samo prijavom potvrditi svoj daljnji boravak.  U predškolsku ustanovu upisivati će se djecu za sve skupine, no ne može se na žalost predvidjeti hoće li biti dostatno mjesta svima zainteresiranima. Kao i lani, primat će se dječaci i djevojčice za jasličnu skupinu, kao i za mješovite skupine u 10-osatnom boravku, ali i skraćenom poslijepodnevnom boravku mališana.

Koliko ćemo djece na jesen moći primiti ne možemo trenutno reći jer to zavisi o tome koliko će naših sadašnjih korisnika produljiti boravak u vrtiću i iza ljeta. No činjenica je da je zadnjih godina pogotovo izgradnjom vrtićke zgade na Kosi, došlo do znatnijeg poboljšanja u smještaju djece u vrtićima, što znači da već od prošle dvije godine nije bilo onih “nemilih” listi čekanja. Stoga vjerujemo da ćemo i sada uspjeti zbrinuti sve mališane s područja Biograda što nam je i temeljni zadatak,  kazala je ravnateljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...