Vjenčala se za repera: Kim je sad i službeno gopođa West

Potrošili su milijune dolara, u dva dana okupili su oko 600 gostiju sa svih strana svijeta, a zadnjih mjeseci bili su u centru pažnje svih svjetskih medija. Kim Kardashian (33) i Kanye West (36) napokon su u subotu popodne, nakon mjeseci planiranja, izmijenili zavjete u Firenci, točnije u tvrđavi Belvedere sagrađenoj 1590. godine. Točna lokacija njihovog vjenčanja bila je poznata tek prije tjedan dana.

Prvu fotografiju slavnog para objavio je portal Glam.com na Twitteru. Vidljivo je da su se reality zvijezda i reper odlučili uskladiti jer je reper nosio bijelo odijelo pored Kimine bijele vjenčanice. Djeveruše su bile njezine sestre, Kourtney (35), Khloe (29), Kendall (18) i Kylie (16) koje su također bile odjevene u bijele haljine. Ceremoniju je predvodio pastor Rich Wilkerson, dugogodišnji prijatelj obitelji Kardashian. Kim je do oltara ispratio očuh Bruce Jenner (64) dok im je pjevao talijanski tenor Andrea Bocelli. Sve je iz prvog reda pratila i Kimina majka Kris (58) koja je tijekom ceremonije plakala.

Vjenčanju nisu prisustvovali Beyonce (32) i Jay Z (44) koji je Kanyeu trebao biti kum.

Cvijeće su naručili iz Belgije i Pariza

Masivan zid napravljen od cvijeća skrivao je okupljene od znatiželjnih pogleda. Mladenci su i od cvijeća birali samo najbolje pa su se odlučili za bijele gardenije i bijele ruže iz Belgije i Pariza.

Pošto su vrućine već uzele maha, radnici su ih sve do početka vjenčanja morali špricati vodom kako ne bi uvenule. Kako piše Daily Mail, oko 600 gostiju, koji su bili prisutni i na večeri dan prije vjenčanja koju su mladenci pripremili u Parizu, u Firenci će večerati za 70 metara dugim mramornim stolom koji je poklon od majstora Gualtieroa Vannellija.

Kako se ceremonija približavala, Kanye je bio sve nervozniji

Prije samog vjenčanja Kanye je bio jako nervozan. Stalno je premještao bocu vode iz ruke u ruku.

– Zapravo je bilo i smiješno koliko je bio nervozan – otkrio je jedan od uzvanika te dodao kako je očito tek pred samo vjenčanje shvatio da je ono u što se upušta velika stvar.

– Cijelo jutro se smijao, ali kako se ceremonija približavala, vidjelo se da postaje sve nervozniji. No mladoženje su takvi. Sve smo to već vidjeli – zaključio je izvor.

Treća sreća za Kim?

Par je vezu započeo samo nekoliko mjeseci nakon što je Kim u listopadu 2011. godine okončala 72 dana dug brak s košarkašem Krisom Humphriesom. Starleta i glazbenik prošle godine u lipnju dobili su kćerkicu North. Kim je ovo treći brak. Osim vjenčanja s Krisom, iza sebe ima brak i s glazbenim producentom Damonom Thomasom za kojeg se udala 2000. godine. Razišli su se nakon tri godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...