Vruća latina Sofia Vergara opet je slobodna

Američko-kolumbijska televizijska i filmska zvijezda Sofia Vergara objavila je putem društvenih mreža da je prekinula sa zaručnikom Nickom Loebom.

‘Ne mislim da bi ikoga trebalo biti briga, samo ne želim dati novinarima priliku da stvaraju dramu oko toga, pa ću radije osobno objaviti svojim obožavateljima da smo Nick i ja odlučili prekinuti. Oduvijek nam je predstavljalo problem to što ne možemo zbog posla provoditi više vremena zajedno, a postajalo je sve gore i gore te nije više bilo zabavno. I dalje smo si bliski, ali vjerujemo da je ovako najbolje za oboje.’, objavila je obožavateljima putem društvrnih mreža Sofia Vergara.

Glumica se za producenta i glumaca Nicka Loeba zaručila u Meksiku u ljeto 2012. godine, i to na njezin 40. rođendan. Upoznala ga je na dodjeli Zlatnih globusa dvije godine prije zaruka, ali su dva mjeseca uoči zaruka prekinuli zbog čestih svađa i pomirili se dva tjedna poslije. Iza nje je brak s Joeom Gonzalesom za kojeg se udala kao tinejdžerica i s kojim ima 22-godišnjeg sina Manola. Rastali su se 1993. godine.

Mediji su ranije pisali kako prijatelji pokušavaju odgovoriti Sofiju od udaje za Nicka Loeba jer su uvjereni da se on želi samo dokopati njezina novca.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...