Agrokor potpisao ugovor vrijedan od 70 do 100 milijuna eura godišnje

Koncern Agrokor Ivice Todorića potpisao je ugovor o poslovnoj suradnji sa slovenskim uvoznikom egzotičnog voća Rastoderom, piše SeeNews.

Iz Agrokora su im odgovorili da je ugovor “težak” od 70 do 100 milijuna eura godišnje. – U Sloveniji, kao i u drugim državama regije, pratimo još nekoliko sličnih poduzeća čije proizvode namjeravamo uključiti u naš sustav kako bismo obogatili ponudu našim kupcima – rekao je predsjednik Uprave Agrokora Ivica Todorić, piše Delo.si.

Izet Rastoder, vlasnik poduzeća Rastoder, dodao je da je povezivanje Agrokora i Mercatora velika prilika i za druga slovenska poduzeća. Tvrtka Rastoder na svojim internetskim stranicama piše da su se specijalizirali za uvoz i distribuciju egzotičnog voća iz Afrike, Južne i Srednje Amerike.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...