Besplatne javne meditacije u Zadru

U opuštenoj atmosferi na plaži Kolovare u Zadru, svake nedjelje tijekom lipnja će se održavati besplatne, javne, vođene meditacije s ciljem širenja svijesti o korisnosti ove tehnike duhovnog napretka i razvoja samosvijesti. Meditacije će se održavati svake nedjelje u 20:00h.

Pomoću jednostavnih vježbi i tehnika naučit ćete se osloboditi negativnih emocija, smanjiti stres i razviti obrambene mehanizme potrebne za današnji način života.

Za one koji su već koristili slične vježbe i tehnike, ovo je prilika da podijele svoja dosadašnja iskustva, riješe eventualne dileme i dobiju odgovore na neka pitanja.

Za one koji se prvi put susreću s ovakvim vježbama, osigurali smo jednostavne i praktične upute koje će moći koristiti svakodnevno.

Vođene meditacije će trajati oko 30 minuta, a program rada uključuje:

  • Tehnike disanja i opuštanja
  • Tehnike vizualizacije
  • Tehnike jačanja i pročišćavanja energetskih centara
  • Tehnike ovladavanja mentalnim tokovima

Meditacije će se održavati 15.6., 22.6. i 29.6.2014. u 20:00h. Svi zainteresirani su pozvani da se pridruže ovom programu koji će tijekom lipnja biti potpuno besplatan i otvoren za sve zainteresirane.

Preporuka je da se najmanje sat vremena prije meditacije ne jede ništa, te da se tijekom cijelog dana jede lakša hrana. Također je potrebno tijekom cijelog dana suzdržavati se od alkohola ili bilo kakvih opojnih sredstava kako bi bili spremni odraditi ove vježbe i tehnike.

Voditelj radionica: Marina J., psihoterapeut.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...