Dobar nastup “donatovaca”, Sven Jakopović drugi podno Sljemena

Na utrci koja se bodovala za Kup Hrvatske, proteklog vikenda su pod Sljemenom, u Dubravi,  pored biciklista iz BK Zadar, nastupili i članovi još jednog srodnog sportskog ZD kolektiva- BK Sv. Donat.

U Početnicima C, koji su vozili 10 krugova, odnosno 10km, nastupio je Jani Jakopović i osvojio je 13. mjesto ukupno, a među hrvatskim vozačima polučio je 7. mjesto i tako uhvatio bodove za Kup na čijoj se tablici trenutno nalazi na petoj poziciji poretka.

Početnici A, vozili su 20 krugova, Toni Srbić uzeo je 6. mjesto i na taj način ostao na šestom mjestu u redoslijedu Kupa. U Kadetskoj konkurenciji vozila se Kriterijska utrka na bodove, 30 krugova sa 6 bodovnih šprinteva.

Sven Jakopović iz BK Sv.Donat osvojio je 2. mjesto s 13 bodova, čime se približio postolju u ukupnom poretku Kupa Hrvatske, sad se nalazi na 4. mjestu poretka.

Luka Šepat i Ivan Grgić nisu završili utrku zbog kvara na biciklu, odnosno defekta.

Dečki se dižu u formi, što je osjetno i na rezultatima, a za dva tjedna se vozi državno prvenstvo pa će se tu vidjeti njihov krajnji rezultat.

Sljedeći tjedan dečki „pedaliraju“ na dvije utrke, utrka za Kup Hrvatske u Oroslavju i utrka u Pierisu u Italiji gdje će se brusiti forma za nacionalno prvenstvo RH.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...