Dr. Raul Otalora na predavanju o komercijalnom uzgoju prepelica

Komercijalni uzgoj prepelica, naziv je predavanja kojega Agencija za ruralni razvoj Zadarske županije – AGRRA, organizira zajedno s Odjelom za ekologiju, agronomiju i akvakulturu Sveučilišta u Zadru, u petak, 20. lipnja.

Predavač u dvorani za sastanke, u prizemlju zgrade Rektorata, s početkom u 10:00,  dr. Raul Otalora je voditelj proizvodnje i glavni veterinar za „Quail International inc.”, američke tvrtke koja spada u red najjačih proizvođača komercijalnih prepelica i prepeličjih jaja na američkom tržištu. Tvrtka koja svojim proizvodima prodire i na svjetsko tržište ima sjedište u srcu savezne države Georgije i posluje točno 25 godina.

Dr. Otalora je diplomirao na Nacionalnom Sveučilištu u  Kolumbiji i preko pet godina je radio kao veterinar u peradarskoj proizvodnji u Južnoj Americi. Dolaskom u SAD radi za najveće američke peradare, nešto preko četvrt stoljeća.

U svom predavanju podijeliti će svoje 30-godišnje iskustvo u proizvodnji, uzgoju, očuvanju zdravlja i proizvodnji zdrave hrane u peradarstvu i intenzivnom uzgoju prepelica. Posebno će se osvrnuti na izazove i uspješnost mega-uzgoja prepeličjeg mesa i jaja na primjeru „Quail  International Inc.” koji prodaje preko 16 milijuna prepelica godišnje i namjerava povećati proizvodnju za još nekoliko milijuna.

Predavanje organizirano s ciljem upoznavanje potencijalno zainteresiranih s temeljnim znanjima o uzgoju prepelica u komercijalnoj proizvodnji u sklopu proizvodnje zdrave hrane u peradarstvu biti će na engleskom jeziku uz prisutnost prevoditelja. Također, svi prisutni dobit će na hrvatskom ispis predavanja čije su teme: Proizvodnja prepelica, Regulativa u proizvodnji zdravog mesa peradi/prepelica i Bolesti kokoši i prepelica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...