Humanitarna završnica sveučilišnog prvenstva – “Dariji za dar”

Nova humanitarna akcija, jedna u dugom nizu, koju su pokrenuli polaznici zadarskih fakulteta, doživljava danas kulminaciju, na ŠRC Franko Lisica.

Dakle, Studentski zbor Sveučilišta u Zadru poziva nas na humanitarnu završnicu Sveučilišne malonogometne lige koja u 2014. ima dodatan povod, prikupljanje donacija za pomoć studentici Dariji Šimunov s teškom, ali ne i neizlječivom bolesti neuroborelioze, a nema sumnji kako će akcija ponovno naići na veliki odaziv „studoša“.

No i svih ostalih ljubitelja „malog baluna“ i nositelja plemenita srca. Takvih je, dokazano, u jednom i drugom slučaju, u našem gradu nema brojka.

Dođite pogledati tko igra najbolji nogomet na sveučilištu, zabavite se uz glazbu i točeno pivo, sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite jednu od bogatih nagrada poput wellnessa za dvoje, izleta na Kornate ili večere u najboljim zadarskim restoranima i pritom učinite dobro djelo te svojom donacijom pomozite našoj kolegici, pozvali su iz Studentskog zbora.

Haklerska završnica danas starta s početkom u 15 sati, u 17 sati počinje zabavni program uz nagradnu igru, a finale je na rasporedu u 19:00.

Program- polufinale: 15:00- Povijest- Kultura i turizam/Ekologija, 16:00- Pomorski odjel- Ekonomija pred./Geografija, 17:00- nagradna igra, 18:00- utakmica za 3. mjesto, 19:00- finale prvenstva, 20:00- dodjela pokala i medalja pobjednicima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...