Cestitka_Uskrs

Karamarko: “SDP-ovci vole krasti i pljačkati, lažljivi su i potkradaju proračun!”

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, u govoru na predizbornom skupu koalicije HDZ-HSP AS-HSS-HČSP-DC-BUZ za prijevremne izbore koji će se u Vukovaru održati u nedjelju, ustvrdio je kako se ‘Plan 21 pokazao kao obična farsa i hrpetina napisanih laži’, a SDP-ova vlast nesposobnom da vlada Hrvatskom.

Po Karamarkovim riječima, kada su u ‘Kukuriku koaliciji’ i oko nje shvatili da ništa neće napraviti kako bi se poboljšalo gospodarsko stanje u Hrvatskoj, onda su počeli ponavljati mantru ‘možda nismo sposobni, ali smo sigurno pošteni i pošteniji od HDZ-a’.

‘Mi vidimo sada koliko su pošteni. Pogledajte samo kakve sve afere izbijaju na površinu, a glavni počinitelji su upravo oni, članovi SDP-a, članovi HNS-a, članovi Kukuriku koalicije. Isto tako paralelna situacija je i u gradu Vukovaru. Pa šta je to doživio grad Vukovar otkako je Sabo gradonačelnik?’, zapitao je Karamarko.

Karamarko smatra kako su mnogi u Vukovaru u proteklih godinu dana, otkada je Željko Sabo (SDP) gradonačelnik, shvatili da je Sabo ‘paradigma i personifikacija onog što su SDP, Milanović i kompanija na državnoj razini, da vole naprosto krasti i pljačkati, da su lažljivi i licemjerni i cijelo vrijeme funkcioniraju po sustavu “drž’te lopova”, a lopovi smo dakako mi.’

Članovima i simpatizerima HDZ-a i koalicijskih partnera, koji su se okupili u dvorani Ružičkine kuće, Tomislav Karamarko je poručio kako je HDZ ‘sa svojim lopovima raščistio’, poručivši kako su oni koji kradu i ime neke hrvatske stranke i potkradaju hrvatski državni proračun neprijatelji Hrvatske.

Kandidat za vukovarskoga gradonačelnika i prvi na listi koalicije HDZ-HSP AS-HSS-HČSP-DC-BUZ Ivan Penava (HDZ) poručio je Vukovarcima da im koalicija predvođena HDZ-om, između ostalog, nudi 500 radnih mjesta do kraja mandata, formiranje cehova obrtnika i klastera te brendiranje vukovarskih proizvoda pod geslom ‘Grad to ste vi’ po uzoru na kampanju ‘Kupujmo hrvatsko’.

Govorili su i kandidatkinja za dogradonačelnicu Marija Budimir (HDZ) i kandidat za dogradonačelnika Marijan Pavliček (HSP AS), predsjednik vukovarsko-srijemskog HDZ-a i župan Božo Galić te predsjednik vukovarskog HDZ-a Damir Barna, koji je predsjedniku stranke Tomislavu Karamarku obećao pobjedu na izborima 15. lipnja.

Koalicija predvođena HDZ-om na te izbore izlazi pod geslom ‘Vukovar zaslužuje bolje’.

U Vukovaru je danas održana i sjednica Predsjedništva, Nacionalnog vijeća i Središnjeg odbora HDZ-a te je kao kandidatkinja HDZ-a na predsjedničkim izborima i službeno predstavljena Kolinda Grabar Kitarović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...