Lineup “Lost Theory” festivala koji se održava u Deringaju kod Gračaca

Novo izdanje Lost Theory festivala održava se od 22. do 28. srpnja na ‘standardnoj lokaciji’ ekološkog imanja u Deringaju pokraj Gračaca.

Osim što je najavljen čitav line-up, posjetiteljima ovog transformacijskog festivala nude se nova znanja u obliku predavanja i radionica, a dva tjedna prije početka festivala održat će se dvotjedni tečaj permakulture.

Permakultura je svjesno oblikovanje i održavanje poljoprivredno produktivnih ekosustava koje odlikuje bioraznolikost, stabilnost i žilavost prirodnih ekosustava. Mentor tečaja je Toni Andersen, a voditelj Bruno Motik – osnivač Recikliranog imanja Vukomerić.

Ulaznice za festival mogu se kupiti i valutom bitcoin – virtualnim novcem čija se transakcija odvija bez troškova i bez treće strane, odnosno banke kao posrednika.

Objavljen je i čitav line-up s gotovo stotinjak izvođača: na Main Stageu će, uz ostale, nastupiti Ankur, Ajja, Atriohm vs Encephal i Anoebis; Secret Chamber ugostit će izvođaće kao što su AMB, Balkansky, Bayawaka; na pozornicu Ambient Gardena penju se Ancient Delay, Dymons i drugi, dok će u Dub Forestu biti Balkan Dub Defenders.

Cjelovit popis i više informacija o samom festivalu potražite na Losttheoryfestival.com.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...