Ljetna pauza u plinofikacija Biograda, kreće promet i Putem Solina

Ususret skoroj turističkoj sezoni, koja je uvelike već i započela, privode se kraju građevinski radovi koji su se u zadnje vrijeme odvijali kroz gradske predjele, pa i duž ulice Put Solina.

Naime, kao su nas upoznali iz Grada Biograda, riječ je o radovima  koji se obavljaju na plinofikaciji, a izvodi ih austrijska tvrtka EVN sa sjedištem u Zadru. Kako je pak kazao Ante Šarić, voditelj gradilišta, od Nove godine do sada je u Biogradu postavljeno oko tri kilometra plinske mreže, a osiguralo se napajanje hotela, vrtića, marina, stambenih zgrada i privatnih objekata.

Radovima u ovoj fazi smo zadovoljni, jer smo i unatoč ne baš uvijek pogodnom vremenu uspjeli dovršiti planirano. Ti završni radovi koji se izvode u ulici Put Solina, točnije na križanju kod semafora, upravo su i posljednji iz te predviđene faze, budući da  dolazi ljeto, turizam, a samim tim i prestanak svih vanjskih zahvata, zaključio je Šarić najavljujući na jesen, čim se dobijemo nalog, prema planu i programu nastavak započetih poslova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...