Madonna je našla novog mlađahnog ljepotana!

Teško zadržava jednog muškarca, no lako ih mijenja drugima, stoga nikog ne čudi što je Madonna našla još jednog mlađahnog, mišičavog ljepotana. 55-godišnja glazbenica prošetala je New Yorkom u društvu svog 26-godišnjeg novog dečka. Glumac Timor Steffens tako je nova ljubav kraljice popa, od koje je mlađi skoro tri desetljeća. Ipak, barem nešto.

Timor je mlađi od njena dva posljednja bivša dečka. Brahim Zaibat imao je svega 25 godina kada su prohodali, dok je DJ Jesus Luz u vrijeme veze s Madonnom imao samo 22 godine. Ljubav prema mlađim muškarcima Madonna je otkrila nakon razvoda od Guya Ritchieja. Svojedobno je izjavila kako joj se ljubav sa Zaibatom dogodila te kako nije odlučila jednog dana da će se viđati s mlađim muškarcima.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...