Milanović okupio županijske šefove. Komadina, Obersnel i Bernardić poslali zamjenike

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović okupio je u središnjici stranke predsjednike županijskih i gradskih organizacija SDP-a u gradovima, središtima županija, javlja HRT.

Sjednica je bila zatvorena za javnost, a među predsjednicima županijskih i gradskih organizacija neslužbeno se moglo čuti da se razgovaralo o tekućim stranačkim pitanjima, da su se spominjali predstojeći predsjednički, ali i prošlogodišnji lokalni izbori. Postavilo se i pitanje naplate članarine, odnosno imaju li članovi koji uredno ne plaćaju članarinu, pravo glasa u SDP-u.

Opća je ocjena da je sastanak važan doprinos boljoj koordinaciji unutar stranke, a slijedeći te vrste najavljen je za rujan. Sjednici su nazočili i potpredsjednik Vlade Branko Grčić te ministar obrta, malog i srednjeg poduzetništva Gordan Maras. Sudionici sjednice prenose kako je protekla u mirnom i konstruktivnom tonu.

Na sastanak nisu došli predsjednici organizacija iz Rijeke, Zagreba i Primorsko-goranske županije – Vojko Obersnel, Davor Bernardić i Zlatko Komadina, koji su se ispričali ranije dogovorenim obvezama, a umjesto njih došli su njihovi zamjenici.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...