Novinar Ilir Krasnić i student Paulo Sarić jedini predvidjeli pobjedu Brazila

Početkom prošlog tjedna i neposredno uoči starta Mundijala, upitali smo za prognozu rezultata utakmica hrvatske reprezentacije u skupini A, redom stotinjak kolega iz medija, ali i sportaša, političara, glazbenika, poznanika…

Dijelom iz Zadra, a dijelom i izvan Donatova grada, ponudili su nam svoja predviđanja, a tek rijetki među njima pokazali su se dobrim, poneki i izvrsnim, „kladiončarima“.

Tako su točan ishod susreta „vatrenih“ i „karioka“ pogodili iskusni novinar Ilir Krasnić i mladi student novinarstva Paulo Sarić, 3-1, pobjeda Brazila.

Blizu su bili s po 2-0: novinari Zdravko Reić, Blaž Duplančić, Robert Pauletić, Zrinka Grancarić, Igor Jelenić Toto i fotoreporter Joško Ponoš, s po 2-1: novinari Nikolina Radić Ančić, Robert Radica, Boris Rašeta, Milena Budimir, Martina Jelenković, Nino Matić, nogometaš Marko Anić, student rudarstva Tin Juričić i vaterpolist Borut Gatara, dok je novinar  Nedjeljko Jusup umalo naciljao „u sridu“ sa 3-2.

Trijumf Hrvata su predviđali pak: arhitekt Luka Nekić 3-1, odbojkaški trener Marin Masnić 2-1, novinari Vinko Vuković 2-1 i Hrvoje Bajlo, također, 2-1.

Dvoboj s Kameruncima morao bi pripasti izabranicima Nike Kovača, mišljenje je ogromne većine „anketiranih ispitanika“, a suprotnog su stava tek novinar i književnik Boris Dežulović pa daje minimalnu prednost suparnicima 0-1, dok su „na remiju“ novinar, pisac i enigmatičar Robert Pauletić 1-1, što kao rezultat prognoziraju i fotograf Cropixa Joško Ponoš, no i domaći novinari Igor Jelenić Toto (TV Vox) i Željko Kapelari (HRT-Radio Zadar).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...