Ocjenjivački žiri boravi u Ninu i ocjenjuje prijavu za Zlatni cvijet Europe

Grad Nin ovogodišnji je predstavnik Hrvatske na prestižnom europskom nadmetanju „ENTENTE FLORALE EUROPE“- Zlatni cvijet Europe 2014. Europski ocjenjivački žiri boravit će u Ninu 25. i 26. lipnja 2014. gdje će se po strogo utvrđenim kriterijima ocjenjivati sve što je napravljeno.

Kandidatura Nina za „Zlatni cvijet Europe“ pred nas je postavila obvezu da se na najbolji mogući način spremimo za dolazak Europskog ocjenjivačkog žirija 25. i 26.lipnja 2014. godine, kada će se ocjenjivati naša kandidatura, točnije hortikulturno uređenje Grada, turističku ponudu, komunalnu uređenost, ekološku svijest građana, suradnja s građanima na pripremi kandidature, projekte zaštite okoliša i dr.

Grad Nin odradio je sve obveze koje su pred njega postavljene! Europski ocjenjivački žiri boravit će u Ninu 25. i 26. lipnja 2014. gdje će se po strogo utvrđenim kriterijima ocjenjivati sve što je napravljeno! Na samom kraju radnog dijela 26. lipnja u 14,30 minuta, Žiri će dati kratak rezime ocjenjivačke rute.

Na konferenciji će nazočiti Europski ocjenjivački žiri (12 članova) na čelu s predsjednikom komisije gosp. Rudiem Geerardynom, te domaćinima gradonačelnikom Grada Nina gospodinom Emilom Ćurkom te njegovim stručnim timom koji je odabran za prezentaciju Nina europskoj ocjenjivačkoj komisiji! -obavijestili su iz Ureda gradonačelnika Grada Nina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...