Probrani okusi Hrvatske za goste Croatia Harley Daysa 2014. u Biogradu

HD, kožna crna jakna, Marlon Brando, duga cesta, jedinstveni zvuk iz auspuha. Nabacali smo samo naizgled toliko toga u 12 riječi uvoda. Naravno da ste ih povezali, ne treba nam za to ni joker google, niti wikipedija. Kultni status il imaš ili nemaš. E, on ima…

U Biograd na Moru već su počele pristizati tisuće domaćih i stranih motorista i znatiželjnika koji će od 12. do 15. lipnja biti dijelom europskog moto događaja sezone i jednog od top 3 događanja u Hrvatskoj u 2014. – Croatia Harley Daysa 2014.

Uz atraktivan moto i zabavni program, Croatia Harley Days 2014. će zahvaljujući svojoj probranoj gastro i eno ponudi, biti pravi raj za gurmane i ljubitelje dobre kapljice, a posjetitelji četverodnevne manifestacije u organizaciji Harley Davidsona, to je ta legenda s početka teksta, pa onda također Grada Biograda na Moru i Adria Eventsa, moći će uživati u okusima najboljeg hrvatskog roštilja.

Potom se i dodatno zasladiti nekim iz reda probranih hrvatskih vina, likera ili rakija. U gastronomskoj ponudi pronaći će se jela najboljeg hrvatskog roštilj majstora Marina Medaka. Vrhunski roštilj koji ovaj mladi chef nudi, zadovoljit će i ona najzahtjevnija nepca. Baš svi oni koje su putevi barem jednom u životu odveli u zagrebački restoran RougeMarin znaju da je okusa roštilja iz Marinove kuhinje drugačiji i- izniman.

Osim u Zagrebu, ovog ćemo ljeta njegov roštilj moći probati na čak četiri lokacije tijekom Croatia Harleya Daysa u Biogradu na Moru. Svaka od  njih nudit će  specifična i jedinstvena jela, spravljena od domaćeg mesa. BBQ market, Hot dog joint, Burger joint ili pak Ribs & wings market zasigurno će privući sve one željne dobrog zalogaja.

Naravno, i žeđ traži da se gasi, a moći će se na lokacijama Divino barova izborom vina iz nadaleko poznatih Iločkih podruma, koji sa svojim atraktivnim kompleksom podruma, spadaju među 10 najboljih vinarija kod nas. Domaći i strani gosti kušat će njihov traminac, graševinu, pinot bijeli, rajnski rizling i različite sorte chardonnaya.

Usout, z degustiranja dobre domaće rakije tu su i posebne lokacije – Apoteqa barova – gdje će se moći probati velik broj likera i rakija iz destilerije Brigljević. Orah, divlja ruža, biska, gorka naranča i medica samo su neki okusi u kojima će svi zaljubljenici žešćih pića moći uživati, naglašavaju organizatori događanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...