Ugostiteljima radno vrijeme do 2:30 za trajanja Svjetskog prvenstva

Tražili ste, imate, ili najavljeno – učinjeno, i neka. Dakle, i zadarski gradski oci izišli su ususret vlasnicima uslužnih objekata, na način da su donijeli odluku kako za trajanja Svjetskog prvenstva u nogometu, a uistinu ima li još koga da ne zna da natjecanje u Brazilu počinje od 12. lipnja i da će trajati do 13. srpnja, ugostiteljski objekt na području „Donatova metropolisa“ imaju pravo raditi do dva i pol sata poslije ponoći.

Na traženje Udruženja obrtnika, a kako bi se to birokratskim rječnikom istaklo, utvrdivši interes i potrebu ugostitelja i građana da u ugostiteljskim objektima emitiraju i prate TV prijenose nogometnih utakmica, gradonačelnik je zaključkom po službenoj dužnosti donio dao suglasnosti na produženje propisanog vremena za emitiranje glazbe i programa u ugostiteljskim objektima iz skupine Restorani i Barovi na prostoru Grada Zadra i otoka Silbe za kompletnog trajanja SP-a. Tako ti ugostiteljski sadržaji mogu bez posebnih zahtjeva u periodu od 12.6. do 13.7. 2014. emitirati glazbu i programe uz prestanak rada u 2.30, iščitava se lijepa vijest za obrtnike, ali i nogometne fanove, u priopćenju objavljenom danas na službenim gradskim internetskim stranicama.

Naravno, vrijedi i tu ponovno napomenuti kako će suglasnost za produženi rad prestati vrijediti ukoliko kod određenog ugostitelja nastupe okolnosti suprotne Zakonu o zaštiti od buke i Odluci o javnom redu i miru na području Grad Zadra.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...