Semišokantno – nakon prijenosnika svjetleća jabuka i na novom iPhoneu?

Teško da može proći tjedan dana a da na Internetu ne osvanu nove informacije i špekulacije o novom modelu iPhonea. Doznali smo tako da Apple za svoj novi mobitel priprema veće dijagonale zaslona, više rezolucije ekrana, tanke baterije, i još mnogo toga – naravno, ništa od navedenog ne mora biti istina.

U nizu ovakvih nagađanja i informacija koje navodno cure iz proizvodnih pogona, pojavila se i ova najnovija. iPhone 6 bi, prema navodima francuske stranice Nowhereelse, trebao na poleđini imati – svjetleći logotip Applea, poznatu nagriženu jabuku. Takav bi logotip, poznat s Appleovih prijenosnika, trebao imati funkciju notifikacijske LED diode i mogao bi korisnika obavještavati o tome ima li propušten poziv, poruku, i tome slično.

Vidljivo je to s priloženih slika, na kojima se navodno nalazi kućište novog iPhonea s izrezom u obliku Appleove jabuke na poleđini. Osim tog estetskog detalja, sa slika je vidljivo i da će kućište biti vrlo tanko, te da se radi o uređaju dijagonale zaslona od vjerojatno 4,7 inča.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...