Spektakl u Sao Paolu, Jennifer Lopez otpjevala “We are the one”, u društvu Claudije Leitte i Pitbulla

Popularna američka pop zvijezda portorikanskog porijekla Jennifer Lopez nastupila je u četvrtak navečer u Sao Paolu na otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva. Premda je u programu i bila predviđena, sumnju da se to možda i neće dogoditi bacila je sama pjevačica prije nekoliko dana najavivši da bi zbog produkcijskih razloga njen dolazak u Corinthians Arenu mogao biti i otkazan. Holivudska zvijezda ipak se na sreću predomislila.

Ususret utakmici Brazila i Hrvatske otpjevala je  FIFA-inu službenu himnu prvenstva „We are the one“, zajedno s raperom Pitbullom i brazilskom pjevačicom Claudiom Leitte, u spektaklu uz sudjelovanje 600 plesača i plesačica, sportaša i umjetnika.

Inače, u fantastičnom showu, „podizanje zastora“ nad daleko najveći i najvažniji globalni sportski događaj, koji će kroz cijelih mjesec dana trajanja, privlačiti pažnju na svim stranama planeta, i predstavu u tri čina: priroda, ples i nogomet, pod paskom autora priredbe , belgijskog koreografa Daphnea Corneza, pratilo je oko dvije milijarde ljudi, uživo putem TV ekrana. Dvadeseto SP odvija se između 12. lipnja i 13. srpnja…

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...