Stefany se vratila kući iz Kine: Bivša misica okrenula se vjeri

Osjetila sam da je Isus živ u mojem životu, da baš meni govori, da baš mene ljubi, kaže Stefany Hohnjec, Miss sporta 2004. godine.

Nakon prekida turbulentne šestogodišnje veze s dubrovačkim tenisačem Tomislavom Perićem (31), Stefany Hohnjec (27) okrenula se vjeri. Nekoliko puta bila je u samoborskom Taboru na duhovnoj obnovi. Molila se Bogu, išla je na predavanja, ispovijedi i mise.

– Vjerujem u Boga cijeli život, ali tek nakon prvog susreta u Taboru uspjela sam to doživjeti na pravi način. Postala sam bolji čovjek sebi i drugima – kaže bivša manekenka.

Prošle godine je sedam mjeseci s bivšim dečkom živjela i radila u Pekingu. Vodila je tjelesni odgoj za djecu na privatnoj kineskoj akademiji za male tenisače gdje je bivši tenisač, Dubrovčanin Tomislav Perić, dobio posao kao trener u kineskoj teniskoj federaciji.

– To mi je bilo prekrasno iskustvo, upoznala sam novu kulturu i ljude, ali ondje ne bih mogla živjeti. Ima puno smoga i ne odgovara mi klima – kaže Stefany. Nekadašnja gimnastičarka nerado govori o bivšoj ljubavnoj vezi s Tomislavom.

– Shvatila sam da nismo jedno za drugo. Sad svatko živi svoj život – kaže Hohnjec koja je trenutačno slobodna.

Dodaje kako bi joj puno značilo da i njezin novi dečko vjeruje u Boga. U Taboru je srela i prijateljicu Simonu Šajn (30).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...