Zašto muškarci odbijaju seks

Muškarci se obično prikazuju kao seks mašine koje su uvijek raspoložene za igrice pod plahtama, no, postoje situacija kad i oni odbijaju seks. Ma koliko to čudno zvučalo, to nije ništa nenormalno, a razloga ima napretek.

Za početak, umor od posla ponekad je toliki da jednostavno nema snage za seks, a naravno da se pronalaze glupi i prozirni razlozi.

No, ako je muškarac stariji od trideset godina, a ne živi baš pretjerano zdravo, libido mu se smanjuje i fama o “uvijek spremnom” brzo pada u vodu. Tek toliko da znate, muški je libido na vrhuncu između 18 i 20 godina života, dok je ženama na vrhuncu oko tridesete, tako da nije rijetka pojava da su partneri jednostavno u krivom bioritmu.

Jedan od češćih razloga je i monotonija na koju se žali 60 posto muškaraca u istraživanjima, koja toliko loše djeluje na mušku psihu da im se stvarno ne da prolaziti stalno kroz istu rutinu, već počinju tražiti druge mogućnosti.

Trećina muškaraca nije zadovoljna izgledom supruge, pa zbog toga nemaju više toliku želju za seksom, a možda je kriva i pornografija kojoj su posvetili pažnju prije spavanja, pa su jednostavno skinuli teret pri tuširanju …

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...