Danas započinje The Garden Festival, poslastica koju je Zadar izgubio a Tisno prigrlilo

Lokacija The Garden Tisno na idiličnoj dalmatinskoj obali će u tjedan dana ugostiti one koji traže zabavu i pustolovinu pod suncem i zvjezdanim nebom te žele biti dio jedinstvenog festivala s istomišljenicima iz cijelog svijeta.

Nastupit će neki od najvećih izvođača i DJ-a, a među gotovo njih 200 nalaze se imena kao što su Theo Parrish, Axel Boman, Kink, Crazy P Soundsystem, Craig Richards, Martyn, Eats Everything, Justin Martin, Session Victim, Detroit Swindle, Francois K, Maxxi Soundsystem, Midland, Marcel Vogel, Seven Davis JR, a priključuju im se i domaće snage Jan Kinčl Zero, Pytzek, Mislav, Jogarde, CFSN DJs, Eddy Ramich i Marmat.

The Garden Festival ima glavnu pozornicu koja je središnje mjesto za ples i smještena je samo nekoliko trenutaka od mora. Tu je i Beach stage smješten na plaži s pogledom na Kornate i zvjezdano nebo, na kojoj je glazba prisutna od podneva do 2 sata ujutro, a dodana je i treća pozornica skrivena među maslinama. Dva puta dnevno brod Argonauthy isplovljava na more ugošćujući svjetske DJ-eve na sjajnim zabavama, a zbog velikog interesa za vikend je i dodan drugi brod Arbiana.

The Garden Festival predstavlja još jedan prostor za ples na lokaciji The Garden Tisno. Na terasi restorana, na samom ulazu na festival, postavit će se The Terrazza koju će voditi jedan od izvornih zvučnih arhitekata festivala, Ole Smokey. Uz njegovu selekciju dubokih tonova, klasičnih traka i ponekog iznenađenja, nadovezat će se Bobby Beige, James Holroyd, Stu Patterson, Steve Cobby ili pak Dave Harvey.

Klub Barbarella’s u Pirovcu bit će lokacija gdje će glazbene snage na afterpartyjima The Garden Festivala odmjeriti dvojac Ben UFO i Midland, a za pultom će se naći i rezident londonskog kluba Fabric Craig Richards, Eats Everything, house/disco/funk dvojac Bicep, berlinski house DJ i producent Prosumer, majstori housea i hip hopa Wolf + Lamb, Soul Clap, jedan od švedskih najvještijih DJ-eva Axel Boman, svestrani Greg Wilson – jedan od začetnika scene u Manchesteru, pravi znalac plesne glazbe iz Brooklyna Justin Vandervolgen, bristolski Outboxx koji miješaju jazz i house, kao i Darshan Jesrani, polovica odličnog dvojca Metro Area. Organiziran je prijevoz do kluba i natrag do festivalske lokacije.

Ako se na put prema jugu uputite ranije, posjetite klub Barbarella’s jer house legenda Derrick Carterotvara sezonu 28. lipnja. Derrick je predvodnik Chicago housea, a svoje vještine pokazuje kroz spektar plesne glazbe. Za pultom mu se priključuje Big Danny Kane koji miješa old school ritmove s eklektičnim zvucima, Jan Kinčl Zero, majstor techno i house glazbenih valova, te Borut Cvajner,unikatan DJ koji kombinira mnoge žanrove.

Prekrasni The Garden Zadar bar, s pogledom na more i zadarske bedeme, nedavno je otpočeo svoju 11. sezonu, a za vrijeme trajanja The Garden Festivala i u baru vas očekuje program svaku večer od 20 sati. 2. i 3. srpnja otvaraju ga Bing Ji Ling & Woody, u sljedećim danima je Big Danny Kane, Ole Smokey, Paul Kaminski (Discomendments) i Bobby Beige, Stu Patterson, Deepshizzol.

Novost je The Garden Festival aplikacija za mobitele koja uključuje potpuni program kako ništa ne biste propustili, a ona se automatski osvježava svaki put kad ste online. Aplikacija sadrži i dnevne zadatke, ali i nagradne, stoga ju besplatno skinite i neka igre počnu.

Lokacija The Garden Tisno nudi veliki izbor opcija smještaja, intimnost zaljeva te vlastitu pješčanu plažu, mjesto Tisno ima vile, apartmane, hotele, ponudu domaćih pića i hrane, a sve se nalazi u blizini otoka, nacionalnih parkova i povijesnih gradova što The Garden Festival čini jednom od najboljih festivalskih lokacija.

The Garden Festival i Electric Elephant i ove godine imaju dvostruku festivalsku poslasticu – uživanje u oba festivala po povlaštenoj cijeni. Electric Elephant će se održati od 10. do 14. srpnja 2014.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...