I ove sezone regulaciju prometa na najfrekventnijim mjestima vrše “bobiji”

I ove, kao i veliki niz godina unatrag, umjesto semafora, regulaciju prometa na najfrekventnijim mjestima u gradu vršit će Prometna jedinica mladih.

Takva regulacija potrajat će do kraja kolovoza, a prema informacijama koje smo dobili iz PU zadarskoj, riječ je o 34 pripadnika Jedinice koji su na terenu.

Križanja Ulice Josipa Jurja Strossmayera s Ulicom bana Josipa Jelačića, te križanje Ulice Stjepana Radića s Ulicom Ivana Mažuranića kao i pješački prijelazi na Poluotoku, tako su od sada pa do konca kolovoza pod “nadležnosti” popularno zvanih “bobija”.

Koliko su ove godine obučeni te koliko će zakrčenja uspješno rješavati a ne ih stvarati, ostaje nam za vidjeti. Ako ništa, barem je Zadar grad u kojem je i najudaljenija točka 20 minuta pješke pa vjerujemo da ćete pronaći alternativu u slučaju gužvi.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...