Karamarko: “Da sam bio aktivan u Saboru, ne bih bio na terenu”

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko danas je u Bruxellesu, gdje sudjeluje na skupu europskih pučana, odgovarao na pitanja novinara o saborskoj statistici koja pokazuje da on kao saborski zastupnik ove godine nije nijedanput govorio tijekom rasprava u Saboru, a u čitavom mandatu govorio je četiri puta.

– Zato sam govorio na terenu – rekao je Karamarko. – Gledajte, bilo je pitanje za koju ćemo se taktiku opredijeliti. Ne mogu biti u isto vrijeme na dva mjesta. Dakle, da sam bio aktivan u Saboru, ne bih bio na terenu. Stranka je bila u takvom stanju da sam je morao homogenizirati. Počeo sam svoj posao prije dvije godine. U 18 mjeseci prešli smo 180 tisuća kilometara. Održali ne znam koliko govora, zborova i tako dalje. Prema tome, doista nismo mogli… To je bila taktika – zaključio je Karamarko.

Na primjedbu da ga porezni obveznici plaćaju da bude u Saboru, a ne da homogenizira HDZ, Tomislav Karamarko je odgovorio:

– Porezni obveznici me plaćaju i kao predsjednika stranke koji ima jednu taktiku. Taktiku koja je dovela ovu stranku do pobjede.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...