Ljeto na pauzi: Čeka nas još jedno ozbiljno pogoršanje vremena!

U ponedjeljak ujutro još će biti ostataka jučerašnjih oblaka, pa i kiše, ali nasreću manje nego u nedjelju. Na Jadranu će, uz djelomično razvedravanje, na sjeveru zapuhati umjereni sjeverni vjetrovi, među kojima i bura.

U središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji pretežito oblačno s mjestimičnom kišom ili pljuskovima s grmljavinom. U Zagrebu ujutro 18, a popodne jedva 25.

U Istri, na Kvarneru i u velebitskom podgorju ipak djelomično proljepšanje vremena, što ne isključuje mjestimičnu kišicu ili pljusak. Puhat će umjeren vjetar, sjevernih smjerova. U Gorskom kotaru i Lici znatno oblačno i razmjerno svježe, uz malo kiše ili pljuskova s grmljavinom.

U Dalmaciji djelomice sunčano, uz pokoji grmljavinski pljusak. Popodnevna temperatura malo viša od 25 stupnjeva, što je ipak niže od prosjeka za ovaj dio srpnja.

Unatoč promjenjivu vremenu more se na Jadranu nije rashladilo, pa kupači ipak mogu biti zadovoljni.

U utorak u kopnenoj Hrvatskoj vrijeme još kako-tako, a onda u srijedu ozbiljno pogoršanje, što će dijelom zahvatiti i četvrtak, s obilnom kišom i pljuskovima, ali malim zahladnjenjem.

Na Jadranu u utorak u Dalmaciji malo ljepše, a na sjeveru novo pogoršanje. U srijedu posvuda obilna kiša i pljuskovi s grmljavinom, uz jugo, a u četvrtak djelomično razvedravanje, malo zahladnjenje i sjeverni vjetrovi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...