Njemački reprezentativac sagradio niz od šest vila: Naslov svjetskih prvaka Nijemci će slaviti u Posedarju!?

Posedarje u finišu Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu navija za Njemačku. Kako je njemački reprezentativac Mats Hummels odnedavno vlasnik nekoliko luksuznih vila koje su niknule na terenu od Posedarja prema Masleničkome mostu, proširila se priča da će nakon Svjetskog prvenstva branič Borussije cijelu vrstu Joachima Löwa dovesti na Jadran.

U okolici Zadra nadaju se spektakularnome tulumu momčadi mogućeg svjetskog nogometnog prvaka na Jadranu, u izvedbi Bastiana Schweinsteigera, Mesuta Özila, Manuela Neuera, Miroslava Klose, Jeromea Boatenga i društva. Mats Hummels pokraj Posedarja je, na terenu od 1700 četvornih metara uz more, sagradio atraktivne vile koje su spoj dalmatinskog kamena i moderne arhitekture.

Jedna od šest vila još je u gradnji, a druge se intenzivno uređuju iznutra i dotjeruju se njihova strma dvorišta koja krase palme. Cijena građevinskog zemljišta na lokaciji, kad je Hummels kupovao teren, kretala se između 200 i 300 eura za četvorni metar, a navodno je Hummels za gradnju vila potrošio oko tri milijuna eura.

Stručnjaci za cijene nekretnina na Jadranu čude se lokaciji koju je Hummels izabrao budući da ona ne spada u pretjerano atraktivne i tražene – sličnih investicija na tom području uopće nema. Ističu međutim da je, s obzirom na činjenicu da je riječ o prvom redu uz more, što se tiče cijene kvadrata zemljišta, njemački nogometaš sasvim dobro prošao. Prema ranijim spekulacijama, Mats Hummels će jednu vilu ostaviti sebi za odmor i uživanje na Jadranu, a ostale će prodati.

Miljenik njemačke nacije i reprezentativac s čijim je zgoditkom Njemačka ušla u polufinale, u Hrvatsku će sa sobom vjerojatno povesti i svoju dugogodišnju djevojku Cathy Fischer, koja je 2013. bila proglašena najpopularnijom djevojkom nekog nogometaša u Njemačkoj, a dok je Hummels igrao za Bayern bila je proglašena za Miss Bayerna.

Mats Hummels rođen je 1988. godine u Bergisch Gladbachu, u Zapadnoj Njemačkoj. Nije čudo da je postao nogometaš budući da je njegova majka Ulla Holthoff jako poznata sportska novinarka, prva žena koja je pratila nogomet na njemačkoj televiziji.

Mats je kao dijete s njom hodao po snimanjima i čak je razmišljao o tome da postane novinar.

Prema zadnjim kuloarskim informacijama, Hummels bi nakon SP-a mogao potpisati za Manchester United.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...