Procurile fotografije još jednog Nokia uređaja

Microsoft u ovom trenutku sprema barem tri nova Windows Phone uređaja. Osim smartphonea kodnog imena ‘McLaren’, za kojeg se očekuje da donosi 3D Touch mogućnosti, u igri su još i uređaj srednjeg segmenta ‘Superman’ i jeftiniji uređaj ‘Rock’. Stranica WP Dang govori o još jednom modelu kodnog imena ‘Tesla’, a čije su slike procurile na društvenoj mreži Weibo.

Novi uređaj bi vrlo lako mogao završiti kao Lumia 730 ili Lumia 830, a kad je riječ o dizajnu da se primijetiti aluminijski okvir, sličan onome kod modela koji stiže uskoro – Lumia 930. Stražnja strana uređaja je izvedena od plastike, a od karakteristika je lako primjetljiv crni krug unutar kojeg se nalazi jedna LED bljeskalica te kamerica.

AdDuplex statistika nedavno je otkrila prisutnost 5-inčnog Nokia uređaja sa 720p ekranom, a velika je mogućnost da je riječ upravo o ovom modelu. Ako ostatak dizajnerskih crta bude slijedio model 930, osim stražnjeg bijelog pokrova se mogu očekivati još i crni, narančasti i zeleni.

Dok su mnogi kružnicu počeli uspoređivati s onim koji se nalazi na modelu Lumia 1020, male su šanse da je riječ o nasljedniku tog foto-smartphonea – primarno jer nema uobičajene ‘grbice’ koja bi značila prisutnost kvalitetne optike i velikog senzora. Za sada nema nikakvih dodatnih detalja vezanih uz uređaj.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...