Sutra na Jazinama veliki rock spektakl – koncert Deep Purpleovaca

Počelo je odbrojavanje do središnjeg koncertnog događaja ovoga ljeta. Zadar će 15.srpnja postati hrvatsko središte rock`n`rolla. Hitovi Gibonnija i legendarnih Deep Purplea orit će se Jazinama. Slušajte naš program i još u ponedjeljak i utorak od 11.15h možete osvojit ulaznicu za koncert.

Purplovci prema najavama na dolaze danas u nedjelju, 13. srpnja. Za boravak su odabrali hotel Falkensteiner Iadera. Tri dana prije koncerta želja im je obići obližnje otoke i uoči svirke se malo poustiti i odmoriti.

Da bend uistinu žele upoznati zemlju u koju dolazi govori i činjenica da su članovi benda tražili da im se tijekom boravka pripremaju domaći autohtoni specijaliteti, a izrazili su i želju za jednodnevnim jedrenjem kako bi upoznali otoke zadarskog arhipelaga o kojima su čuli puno divnih stvari. Ne sumnjamo da će turneju nastaviti s lijepim uspomenama koje će pamtiti zauvijek!

Uvijek izvrstan Gibonni ovoga je puta ipak nadmašio i samoga sebe. Nastup sa bendom zbog kojega se i sam počeo baviti glazbom je pred vratima. Nakon velike europske turneje na kojoj je Gibonni nastupio u 10ak europskih gradova, zasvirati će napokon i na domaćem terenu i to na open air koncertu u zadarskim Jazinama uz glazbene legende – Deep Purple.

Sam Gibonni nestrpljivo čeka koncert, a svi koji svoje ulaznice još niste nabavili, požurite po svoju kartu koju možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Ulaznice po cijeni od 290 kuna u prodaji su na kioscima Tiska, Tisak media centrima, u sustavu Eventim i prodajnim mjestima Eventima, u Turističke zajednice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...