Ušao u kafić i ubio suprugu i gosta lokala! Policija već satima pregovara

14.20 sati – Prema vratima kafića prišla su četvorica specijalaca sa štitovima i isred vrata nešto ostavili. Muškarac je izašao s cigaretom u rukama i to uzeo.

14.17 sati – Napadač je ponovno razgovarao s policijom dvije minute.

14.05 sati – Napadač je izašao van i na vratima kafića razgovara s policijom gestikulirajući rukama.

13.45 sati – Oko 2,5 sata traje kriza kod osječkog kafića Tiho. Na licu mjeseca vidljivi su specijalci koji su raspoređeni svuda okolo. Pripremljena su i kola hitne pomoći.

Trenutno se ništa ne događa, a prema informacijama iz policije u tijeku su pregovori s napadačem kako bi se isti predao.

U samome kafiću osim njega više nema ljudi.

13.00 sati – Službeno je potvrđeno da su ubijeni muškarac i žena.

Prema neslužbenim informacijama napadač je Ivica “Musa” Petričević, koji je, iz neslužbenih izvora doznajemo, ubio svoju ženu Slađanu i gosta lokala Dragu.

Novinari su udaljeni dodatnih 100-tinjak metara jer napadač navodno prijeti bombom, a raspoređeni su i snajperisti. Cijeli kraj je okružen specijalcima koji su u nekoliko navrata razmijenili vatru s napadačem.

Prema riječima jednog gosta lokala koji je uspio pobjeći, kako prenose 24 sata napadač se konobarici kafića u Ulici Leopolda Mandića, preko puta ulaza u Avenue Mall, obratio riječima: “Jeb… ti mater!” i počeo pucati iz automatske puške.

Prema riječima sina vlasnika kafića riječ je o bračnoj razmirici, a konobarica je napadačeva supruga.

– Već po ulasku u kafić počeo je vikati na nju. U njihovu svađu upleo se i naš stalni gost Drago koji je konobaričinog muža odvraćao od nakane da ubije suprugu, no nije uspio – rekao je Tihomir Međugorac.

Dodao je da je napadač odjurio u svoj auto, pokupio automatsku pušku iz auta, vratio se u lokal i počeo pucati. Navodno je još jedan gost uspio preskočiti preko šanka i spasiti se, rekao je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...