Brad ne voli Angelinu, s njom ostaje samo zbog djece

Tvrdi da je predvidio njihovu vezu, a sada vidovnjak Brada Pitta tvrdi kako hollywoodski glumac ne voli Angelinu Jolie. Ran Bard kaže kako je glumac “stjeran u kut”, no neće je ostaviti zbog njihovo šestoro djece, a i jer bi mu to uništilo imidž.

Bard je iznio te tvrdnje kada je prvi put pričao o svom poznanstvu s Pittom. Kaže kako 50-godišnji glumac još uvijek voli svoju prvu suprugu Jennifer Aniston. No vjeruje kako se Brad već tajno vjenčao s Angelinom te da će imati još troje djece.

Pitt i Bard upoznali su se 2004. godine preko Jennifer Aniston, a vidovnjak mu je tada rekao kako će uskoro upoznati nekog tko će mu promijeniti čitav život.

Ipak, Bard kaže kako ne vjeruje da Brad i dalje voli Jolie.

No u konačnici pitanje voli li je ili ne nije bitno. Pravo pitanje je odgovornost koju osjeća prema njihovo šestoro djece, objašnjava.

Voli li je ili ne, drugo je pitanje. Brad je tip čovjeka koji nalazi sreću unutar svoje duše. Radi ono što misli da je ispravno. On je velik čovjek. Smatram Jolie vrlo pametnom, mislim da ga je stjerala u kut, no njemu nije stalo do veze, jer voli djecu više nego taj odnos, dodaje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...