Danas saznajemo šefa županijske TZ: Katica Pupić Bakrač vraća se na scenu u velikom stilu?

Iako se mjesto voditelja županijske turističke zajednice trebalo popuniti jučer, zbog objave u tiskovinama, ono je odgođeno za danas.

Tko bi na dugogodišnjoj poziciji trebao naslijediti Ivu Dunatova, još je nepoznanica, no u proteklih 15 dana pristigla je, kako doznajemo, samo jedna prijava.

Iako će kandidati morati proći određena testiranja i predstaviti vlastiti program za naredno razdoblje, odluku o konačnom prihvaćanju kandidata ili kandidatkinje donijet će Vijeće na čijem čelu je župan Stipe Zrilić.

Iako se u krugovima bliskim županu spominje upravo Katica Pupić Bakrač, kao glavni pretendent na mjesto direktora Županijske turističke zajednice, to zapravo i ne čudi, s obzirom na to da se upravo HDZ-ov župan grčevito borio da se Katica Pupić Bakrač vrati na poziciju direktorice Zračne luke.

Iako su se u pozadinu smjene same Pupić Bakrač upleli i drugi, ne baš čisti interesi, mjesto direktora turističke zajednice nakon niz godina uspješnog vođenja Zračne luke, za ovu nagrađivanu menadžericu ne bi trebali predstavljati problem, a kako doznajemo iz stručnih krugova, upravo se njeno imenovanje priželjkuje zbog sposobnosti i znanja te volje za unaprjeđenje turističke ponude.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...