Denis Karlović: “Želimo da ovaj futsal turnir postane tradicionalno događanje u Zadru i na Višnjiku!”

U organizaciji MNK Futsal Zadar u dvoranama ŠC Višnjik održat će se „2. Futsal Week- Zadar 2014“. Tim povodom u press dvorani na Višnjiku održana je konferencija za medije na kojoj su u ime organizatora nazočili direktor turnira Mićo Martić, direktor Višnjika Denis Karlović, menadžer Futsal nogometnog saveza Katara Ali Fraish Salem te nacionalni team menadžer.

U uvodu je rečeno da se turnir igra u dvije kategorije, seniorski i turnir za igrače U 17. Na turniru sudjeluje šest momčadi, domaćin Futsal Zadar, Katar A, Katar B, Brezje Maribor, Makroteam (Slovačka) i kineski UESTC Chengdu. U kategoriji U 17 sudjeluju domaćin

Futsal Zadar, Kijevo Knin, Bonito Split i finski Ilves Tampere. Cijeli program traje od utorka 26. kolovoza sve do nedjelje 31. kolovoza u što je za strane goste između ostalog uključen obilazak i razgledavanje Zadra i Kornata. Prve utakmice započinju već danas od 10 sati, a u subotu je završnica, odnosno utakmice za poredak.

Direktor turnira Mićo Martić najprije je pozdravio sve nazočne koji su došli u velikom broju te je nastavio.

Nadam se da će kvaliteta turnira biti na visokom nivou zbog toga jer je i kvaliteta klubova vrlo visoka. Na primjer, za Katar igraju dva brazilska igrača, Slovaci su jedan od boljih prvoligaša u njihovoj ligi, Brezje je novi slovenski prvoligaš, a tu je i naš Futsal Zadar koji će ustvari biti reprezentacija Zadra. U kategoriji U 17 tu su najbolje hrvatske momčadi. Uglavnom očekujem odličan turnir između te četiri momčadi, kazao je Martić.

Najprije bi želio reći da bih volio da ovaj turnir postane tradicionalan te da bude što kvalitetniji i da imate što više momčadi. To je i cilj sportskog kompleksa Višnjik koji je izgrađen tako da možemo biti odlični domaćini, kako za natjecanja tako i za pripreme sportaša. Naša vrata uvijek su vam otvorena, a mi ćemo se maksimalno truditi da vam u svemu izađemo u susret jer upravo ovakvi događaji su velika promocija Višnjika na koji smo svi ponosni, a tako i našeg grada. Mi ćemo i u budućnosti podržavati ovakve priredbe, a sve u cilju da ovaj sportski centar uz nadogradnju novih objekata i Zadar promoviramo kao jedan od centara sportskog turizma, naglasio je direktor ŠC Višnjika, Denis Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...