Ferdo Milin napustio kormilo NK Zadra: SMS-om obavijestio novinare

Od poslijepodne Ferdo Milin više nije trener NK Zadar. Putem sms-a o svojoj odluci obavijestio je sportsku javnost. Tko će ga naslijediti odluku bi vrlo skoro trebala donijeti Uprava kluba.

Ferdo Milin podnio je neopozivu ostavku na mjesto trenera NK Zadar.

Priopćenje donosimo u cjelosti.

Zbog, po mom mišljenju nešto lošijih rezultata ove sezone, a i mog osjećaja da se momčad pod mojim ravnanjem u ovome trenutku ne može podignuti na viši nivo forme, preuzimam svu odgovornost na sebe i podnosim neopozivu ostavku na mjesto trenera prve momčadi NK Zadra.

Nakon skoro dvije sezone koje sam proveo na klupi Zadra došlo je do određenog zasićenja, moglo bi se reći gubitka energije kod mene i smatram da kao trener imam odgovornost u ovakvoj situaciji prepustiti prvu momčad nekome drugome tko će donijeti novu elan i pokušati podignuti momčad.

Želim posebno naglasiti da je u ovom periodu u kojem sam bio prvi trener Zadra za mene bio velika čast voditi momčad iz Grada u kojem sam ponikao i proveo veći dio svoje karijere kao igrač, koji mi je na kraju krajeva dao šansu da krenem u trenerske vode. Želim se zahvaliti na tome prije svega Upravi kluba na čelu s Renom Sinovčićem i predsjednikom Josipom Bepom Bajlom. Zahvaljujem se publici koja me je podržavala, a i onima koji me nisu podržavali zahvaljujem jer su mi bili dodatni motiv u mome htijenju da budem još bolji i napredujem iz dana u dan. Nadam se i vjerujem da će NK Zadar nastaviti putem koji je krenuo, da će i ove sezone ostati u Prvoj HNL i da će napraviti toliko željeni iskorak prema gornjem dijelu ljestvice. U meni će sigurno imati najvećeg navijača.

Jer, MI SMO ZADRANI, ZADAR JE NAŠ!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...