Kalmeta i Nekić suglasni: “Centar Mocire su problem koji se vuče godinama, treba ga hitno riješiti!”

Jedno od krucijalnih pitanja gradske administracije, svakako je nezavršeni centar Mocire, kojeg je Grad Zadar sufinancirao zajedno s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta te Ministarstvom socijalne politike i mladih.

Podsjetili su na to jučer gradonačelnik Božidar Kalmete i pročelnik za školstvo Joso Nekić.

Dovršetak Mocira problem je koji vučemo već godinama za sobom i moramo ga što prije riješiti, odlučan je bio gradonačelnik Kalmeta.

No, nisu samo Mocire problem. Kako je istaknuo Mario Pešut, i Dječji vrtić Latica na Kolovarama radi u poprilično istrošenoj i staroj zgradi, a nakon nedavnih obilnih količina kiše te nadolazećih jesenskih, stanje je uistinu alarmantno.

Također, na jučerašnjem kolegiju prihvaćena je odluka o sufinanciranju udžbenika za zadarske osnovnoškolce. Za ovu namjenu u proračunu je osigurano milijun kuna.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...