Cestitka_Uskrs

Koliko partnera trebamo imati prije braka

Broj partnera prije braka informacija je koju većina ljudi neće priznati partneru, i to iz jednostavnog razloga – misli da ih je bilo ili premalo, ili previše. No, koji je idealan broj?

Profesor na Sveučilištu Indiana Peter Todd tvrdi da je najbolji broj 12, preciznije, trebamo imati toliko seksualnih partnera prije nego što odemo pred oltar. Naravno, 13 partner neće biti loša sreća, već ćemo do tada znati sve što želimo i možemo u krevetu i što tražimo od partnera.

No, znanost je jedno, a stvarni život nešto sasvim drugo, pa su tako muškarci u cijelom nizu istraživanja rekli da je i najmanji dvocifreni broj seksualnih partnera za ženu prevelik, s čim se slaže bitno manji broj žena.

Osobe koje su imale više od deset partnera u životu obično se doživljavaju kao promiskuitetne, a gotovo polovica muškaraca izjavila je da bi radije ušla u vezu sa ženom koja ima manji broj partnera.

Jedino u čemu se oba spola slažu je jedna stvar – pitanje o broju partnera je, najblaže rečeno, nepristojno i stvara probleme u vezi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...