Od početka rujna u Zadru počinju tečajevi orijentalnog plesa uz stručnu voditeljicu

Plesna udruga Nimeta osnovana je s ciljem promicanje plesa i plesne kulture,okupljanja osoba koje su ljubitelji plesa I žele se baviti plesom sa sjedištem u Zadru.

Udruga je na samom početku svog djelovanja, stoga je njen prostor skorman iz tog razloga tečaj plesa održavat će se u malim grupama.

Male su grupe pa se svima mogu maksimalno posvetiti.

Učila sam plesati u plesnoj školi “Zuzana” u Zagrebu. Od Zuzane Uhlirove sam naučila egipatski stil trbušnog plesa, koji kao takav ima razne podstilove. Tri i pol se godine aktivno bavim orijentalnim trbušnim plesom. U plesnoj školi Zuzana sam osim egipatskog stila učila i tribal fusion, kod instruktorice IvaneTyre, kazala je o sebi voditeljica tečaja Mirjam.

Od 2011.godine počinjem nastupati uz punu podršku svoje plesne škole. Do sada sam nastupala na nekoliko orijent festova, školskim produkcijama i raznim manifestacijama u više gradova. Plesno usavršavanje sam nastavila kod različitih svjetskih instruktora trbušnog plesa kao što su: Aida Bogomolova(Rusija), Marta Korzun(Ukrajina), Joana Sahirah( Egipat), Suraiya Ibrahim(Poljska). Odnedavno sam voditeljica tečaja orijentalnog trbušnog plesa u svom rodnom gradu Zadru, dodala je Mirjam.

Bilo da tražite oblik rekreacije ili relaksacije, neko vrijeme koje ćete posvetiti samo sebi, ili želite s entuzijazmom utrošiti energiju i razviti gipkost i eleganciju svojih pokreta, ovaj ples pruža nevjerojatan spektar mogućnosti za ispunjenje vašeg slobodnog vremena.

Tečaj pocinje 08.09.2014 u Zadru.

Tečaj će se odrzavati u plesnoj udruzi Nimeta ponedjeljkom I srijedom od 18:30 do 19 :30.

Pozvane su žene sve dobi.

PRIJAVE U TIJEKU! info i prijave : Mirjam 091/604-2849 ili [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...