Početak provedbe projekta ”Coworking Zadar – Suradnjom do inovacija”

Javna konferencija povodom početka provdbe projekta ”Coworking Zadar – Suradnjom do inovacija” održat će se u utorak, 26. kolovoza, s početkom u 11:00 sati, na adresi Put Murvice 14, u Zadru.

Koordinator projekta je Grad Zadar, a partneri su Udruženje obrtnika Zadar, Zadarska županija, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Zadar, te Razvojna agencija Zadarske županije – ZADRA. Suradnici na projektu su Sveučilište u Zadru i Poduzetnički inkubator BIOS iz Osijeka. Na konferenciji će se predstaviti projektne aktivnosti i projektni tim te će se potpisati Partnerski sporazum.

Provedba ovog projekta, odobrenog za financiranje na natječaju za izgradnju male poslovne infrastrukture iz programa IPA IIIC, komponente Regionalna konkurentnost, započela je 14. lipnja 2014. godine. Ukupna je vrijednost projekta veća od 5,1 milijun kuna, uz 85% sufinanciranja iz fonda EU-a, a projekt će se provoditi 18 mjeseci.

Projekt se bavi uspostavom coworking prostora i coworking zajednice u Zadru te promocijom coworking koncepta, koji podrazumijeva poduzetništvo temeljeno na umrežavanju i obavljanju samostalne djelatnosti različitih profesionalaca u zajedničkom radnom prostoru.

Nakon službenog dijela programa nastavit će se druženje i razmjena ideja za Coworking Zadar uz prigodan domjenak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...