“Silba swim&run 2014.” okupit će sudionike iz cijelog svijeta, prijavite se!

Pripreme za najveći događaj ovog ljeta na Silbi su u punom zamahu. Predprijave pristižu svaki dan i sve je više onih koji bi htijeli svoje mjesto uhvatiti na brodu za Silbu. Velik je broj prijavljenih turista koji će samo zbog aquatlona doći na Silbu, a neki su već i rezervirali smještaj na otoku u tom periodu. Priliku da se pridruže oživljavanju hrvatskih otoka na način da im “udahnjujemo život” kroz sport i rekreaciju prepoznali su mnogi. Hrvatski otoci su dragulji u našem moru koje svake godine posjećuje sve veći broj turista iz cijelog svijeta, no nažalost taj njihov sjaj traje samo kratko, svega 2 mjeseca u godini.

Zadarski arhipelag je prepun tih dragulja koji zrače svojom ljepotom, jednostavnošću, tradicijom i netaknutom prirodom. Jedan od njih je i otok Silba. Mnogi ga nazivaju i vratima Dalmacije. To je naš najsjeverniji otok,a ove godine na regionalnom prvenstvu u aquatlonu Silba swim&run 2014. okupit će se sudionici iz cijelog svijeta koji će 16. kolovoza doći na Silbu kako bi plivali, trčali i uživali u delicijama ovog otoka, koji je jedini u cijelom Jadranskom moru po kojem je zabranjena vožnja automobilom, tako da su hrana i piće koju ovi otočani uzgoje i više nego iz ekološkog uzgoja.

Silba je i mjesto na kojem nisu zabilježene nikakva negativna zračenja, tako da svatko tko dođe na aquatlon sigurni smo da će se vratiti i sljedeće godine.

Svi koji žele mogu se prijaviti za sudjelovanje na mail adresi [email protected] ili na broj 098/180-5434 – Ivan Gobin.

Uz prijavu je obavezno naznačiti ime i prezime, natjecanje, dob i klub ( ukoliko postoji). Startnina za početnike iznosi 20 kuna, za supersprint aquatlon 50 kuna, te za sprint aquatlon 70 kuna.

Miatursov katamarn iz Zadra kreće 16. Kolovoza u 9 sati te se vraća za Zadar u 18 sati. Riječ je o organiziranom brodu, vanrednoj liniji te će cijena karte biti umanjena za 50 posto, što znači da će iznositi u jednom smjeru 25 kuna.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...