Stižu nam 352 tvrdo uvezane stranice selfieja Kim Kardashian

Bilo je samo pitanje vremena! Neosporna kraljica selfieja Kim Kardashian objavit će tvrdo uvezanu fotoknjigu s 352 stranice svojih selfieja, prigodno nazvanu ‘Selfish’ (Sebična).

Inspiraciju za fotoknjigu Kim je pronašla u svom poklonu za muža povodom Valentinova – zbirci polaroida. Kanye nije mogao sakriti oduševljenje slikama, a kako zbog zgusnutog rasporeda nije mogao pratiti suprugu, kćer i ostatak Kardashian-Jenner klana na njihovu nedavnom odmoru u Tajlandu, Kim je palo na pamet iznenaditi supruga svojim selfiejima. Sinula joj je ideja izraditi mu fotoknjigu svojih selfieja kakve, uvjerena je starleta, radi svaka djevojka. A pod tim misli na potpuno obnažene fotografije, fotografije svoje stražnjice u ogledalu…

Kim se nije odvajala od kamere te je okidajući selfie za selfiejem razbjesnila cijelu obitelj. Iako je u vrijeme nastajanja projekta insisitrala da su fotografije namijenjene samo za Kanyeove oči, već tada je ostavila mogućnost da će prilagođena verzija biti dostupna široj publici. Upitana od polubrata Brodyja Jennera misli li dijeliti te fotografije još nekome, znakovito mu je odgovorila: ‘Možda ću podijeliti neke od njih – neke od njih’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...