U petak se održava 10. Sentish Disco Party na pjaceti u Varoši

Dođite u društvu, sami ili kao par i zaplešite na najljepše pjesme za ples u dvoje. Zamislite ples na svaku pjesmu kao 5-minutni zagrljaj s nekim bliskim ili s nekom novom, vama do tada nepoznatom osobom, obnovite staru vještinu odabira i pristupanja plesnoj partnerici ili partneru. „Jesi li za ples?“ mnogi od nas nisu odavno izustili…

Ne trebaju vam posebne plesne vještine i koraci, već želja za bliskošću, mali grumen odvažnosti (možda i cvijet) i kontakt pogledom. Taj će vam pogled reći dosta.

Jedinstvena noć za ples u kojem se obrazi dodiruju, ruke opuštaju, glava odmori na tuđem ramenu, a pogledi bude bilo i ubrzavaju disanje.

Plesnu glazbu kroz tu noć će za Vas puštati tri DJ-a: DJ Nesho , DJ Bush , i DJ Angjelo a program će otvoriti predstavnik „stare škole“ gospodin DJ Mario Vuksan.

Sve se zbiva na starom mjestu, u Varoši, na pjaceti na kojoj je i počelo, između barova „Dolce Vita“ i „Jazz“ (danas poznat kao „Bullit“), 15. Kolovoza 2014. od 9 navečer.

Za ultra sramežljive odobravamo traženje i kontaktiranje plesnih partnera kroz društvene mreže na facebook-stranici Sentish party!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...