5. Festival ”Slovo rogovsko” – Sabor malih glagoljaša ”Ajmo dico glagoljati”

5. Festival ”Slovo rogovsko” – Sabor malih glagoljaša ”Ajmo dico glagoljati” u organizaciji Turističke zajednice općine Sv. Filip i Jakov, Male škole glagoljice, Sv. Filip i Jakov, Zavičajnog muzeja Biograd i Udruge glagoljaša Zadar održati će se od 12. do 22. rujna na više lokacija u Sv. Filip i Jakovu, Biogradu, Tkonu i Murteru. Ove godine manifestacija obilježava prvi mali jubilej, a održavala se na više lokacija na području zadarske županije. Od ove godine proširila i na šibensko-kninsku županiju na otok Murter.

Manifestacija će se održati pod pokroviteljstvom Zadarske županije, Općine Sv. Filip i Jakov, Grada Zadra i Udruga ”Napredak” iz Sv. Filip i Jakova. Suorganizatori ovogodišnjeg Festivala su Hrvatska udruga učeničkog zadrugarstva, Zagreb, Općina Tkon, Župa Sv. Tome Tkon, Ogranak Matice hrvatske Murter, ”OŠ Murterski škoji”, TZ Općine Murter- Kornati, Općina Murter-Kornati, Župa Murter, Župni pjevački zbor ”Sveti Mihovil”, Murter.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...