Anketa Grada za kupnju stana u višestambenoj zgradi u sklopu POS-a

Kako bi ispitao zainteresiranost građana za kupnju stana po Programu društveno poticajne stanogradnje – POS, Grad Zadar poziva sve građane koji nemaju rješeno stambeno pitanje, a ukoliko su zainteresirani, da dođu u Grad Zadar po Anketni upitnik o stambenim potrebama i kupnji stana u višestambenoj zgradi koji se može preuzeti u pisarnici Grada Zadra ili u prilogu ove obavijesti.

Važno je ispunjen i obvezno potpisan upitnik dostavi na adresu Grad Zadar, Narodni trg 1, 23000 Zadar, odnosno skeniran poslati mailom na silvo.grancaric@grad-zadar.hr. Upitnici se zaprimaju najkasnije do 15. listopada 2014. godine.

Ukoliko građani iskažu interes, Grad Zadar u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama – APN, planira provesti Program POS-a, stoji u priopćenju objavljenom na stranicama Grada.

PDF ikonaDatoteka: AZD-POS-AnketniUpitnik-gradzadar.pdf
Opis: Anketni upitnik za kupnju stana u sklopu POS-a
Objavljuje: Grad Zadar


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...