Gazda Real Madrida javno prozvao Modrića: Luka igra daleko ispod svojih mogućnosti!

Nogometaši Real Madrida dobili su javnu poruku od svog trenera Carla Ancelottija uoči subotnjeg gostovanja kod neugodnog Deportiva. Trener Kraljevskog kluba po prvi je put javno prozvao i Luku Modrića…

Presica održana u petak trebala je motivirati igrače Reala prije gostovanja kod Deportiva u 4. kolu Primere. Jasno je i zašto. Kraljevski klub nakon tri kola ima dva poraza, tri boda i tek je 13. u ligi, a pred vratima je Deportivo koji svakome može zagorčati život.

Trener Carlo Ancelotti jedino rješenje vidi u visokom presingu i maksimalnom trudu svojih zvijezda jer novi poraz značio bi i daljnju destabilizaciju odnosa s navijačima.

“Viski presing je dobar jer čim protivniku oduzmeš loptu imaš šansu doći u priliku, ili kreirati dobru situaciju sa samo jednim dodavanjem. Mi se dobro prilagođavamo na takav način igre, ali ima tu još prostora za napredak. To smo protiv Basela dobro radili na protivničkoj polovici, ali i dalje imamo problema u obrambenom dijelu”, objasnio je Ancelotti i onda javno prozvao dva igrača koja još uvijek ne daju koliko bi mogla.

Iako je Luka Modrić odigrao odličnu utakmicu protiv Basela (5:1), Talijan ga je pred svima spomenuo.

“Cristiano, Benzema i Kroos su u sjajnoj formi, ali Luka Modrić i Gareth Bale su i dalje ispod svojih mogućnosti. Jedini način da ih dignemo u formi je igranje utakmica i nadam se da će uskoro biti na svojih sto posto”.

Osvrnuo se Ancelotti i na javnu prepirku Ronalda i bivšeg trenera Reala Josea Mourinha.

“A što da vam kažem? Ako se Mourinho ne želi vratiti u Real, ima i drugih mogućnosti, on je velik trener. U Realu, međutim, nije stvorio dobru atmosferu i normalno je da se ne želi vratiti. Ne znam koji je njegov odnos s Ronaldom i uopće me to ne zanima. To je njihov privatni odnos i nema nikakve veze s klubom”, zaključio je Ancelotii.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...