Hrvatski Telekom raspisuje 9. donacijski natječaj Zajedno smo jači za udruge

Hrvatski Telekom nastavlja s uspješnim donacijskim natječajem Zajedno smo jači, putem kojega već devetu godinu zaredom donira sredstva za projekte od posebne važnosti za zajednicu.

Putem inicijative Zajedno smo jači u dosadašnjih osam godina  HT je s više od sedam milijuna kuna podržao ostvarenje 220 vrijednih projekata. Potporu su dobili projekti iz područja obrazovanja djece i mladih, zdravstva, brige o starijima i nemoćnima, humanitarnog djelovanja i ekologije.

Fond donacija za 2014. godinu iznosi 495.000 kuna, a namijenjen je ponovno udrugama i ustanovama koje ostvaruju inicijative važne za lokalne zajednice.  Natječaj ima tri kategorije, a u svakoj se dodjeljuje ukupan iznos od 165.000 kuna, po 75, 55 i 35 tisuća kuna za prva tri rangirana projekta.

Kategorije ovogodišnjeg natječaja su:

  • Tehnologija i komunikacija – uključuje  projekte koji se odnose na primjenu  suvremenih tehnologija  u životu i radu
  • Edukacija i digitalizacija– odnosi se na projekte koji pridonose unapređenju kvalitete života te omogućavaju inkluziju i jednake mogućnosti za sve
  • Okoliš i napredak – odnosi se na ekološke projekte koji pridonose zaštiti okoliša.

Sve zainteresirane udruge i ustanove svoje projekte mogu prijaviti do zaključno nedjelje, 5. listopada 2014. godine. Natječaj se provodi u tri selekcijska kruga.

U prvom krugu Stručno povjerenstvo odabire  inicijalnih 36 projekata koje potom ocjenjuju svi zaposleni u HT-u. Nakon što zaposlenici  u drugom krugu glasanjem odaberu 18 favorita, oni će javnosti biti predstavljeni na službenoj internetskoj stranici projekta www.zajednosmojaci.hr i na Facebook stranici. U trećem krugu će svi korisnici interneta i Facebooka od 20. listopada do 9. studenog 2014. imati priliku svojim glasovima podržati najbolje projekte. Rezultati natječaja bit će objavljeni u srijedu, 12. studenog. Za više informacija posjetite:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...