Majka petogodišnjeg djeteta dala video kao dokaz: “Sina mi posjećuju patuljci!”

Mog sina Benjamina posjećuju patuljci! Tako kaže poruka ispod videa objavljenog u travnju na YouTubeu, a koji je zadnjih dana postao golemi hit na društvenim mrežama.

Video prikazuje sićušno stvorenje kako pretrčava iz kuhinje prema vrtu, a njegova autorica, izvjesna Argentinka Silvia iz Santa Fea, je vlasniku kanala obećala dati još materijala koji navodno dokazuje postojanje tih mitskih stvorenja.

Evo što je između ostalog istaknula u poruci koju je moguće pročitati ispod snimke koju je do danas pogledalo oko sedam stotina tisuća ljudi.

Benjamin je često komunicirao s nevidljivim prijateljima, a imao je i naviku zavlačiti se u kutove kuće. Suprug i ja smo mislili da je to posve normalno za njegovu dob, a onda sam, u siječnju 2011. godine, snimila ovo!

Benjamin se tog dana ponašao izrazito nervozno, a shvatila sam i zašto kada sam ugledala sićušno stvorenje koje je iza sebe ostavilo grozan smrad i gotovo ispraznilo bateriju iz mobitela, napisala je.

Silvia je dodala da se Benjamin s tim entitetima igra i danas (sada mu je pet godina), te da ta malena bića nisu agresivna, tek smrdljiva i neugodna jer znaju vriskati usred noći.

Zanimljivo, premda znamo da danas svaki spretniji klinac na svom računalu može namontirati čuda, sadržaj videa u komentarima nije ismijan te je neke potaknuo da prepričaju vlastita slična iskustva. Jeste li ih i vi imali?

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...