Obilježavanje prve godišnjice rada Seljačke tržnice Zadarske županije u subotu ispred Supernove

Zadarska županija i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) pozivaju vas u subotu, 20. rujna 2014. na obilježavanje prve godišnjice rada Seljačke tržnice Zadarske županije. Bogati kulturno-umjetnički program počet će u 9 sati, na prostoru ispred shopping centra Supernova Zadar, a događanje je organizirano i u suradnji s Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) koja upravlja tržnicom.

Seljačka tržnica pokrenuta je u okviru zajedničkog projekta Zadarske županije i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj, a cilj je bio kupcima osigurati izravni pristup kvalitetnim poljoprivrednim proizvodima s područja Zadarske županije. Istovremeno, poljoprivredni proizvođači Zadarske županije dobili su priliku proširiti prodaju i plasirati svoje proizvode izravno građanima i turistima. Do sada je na tržnici izlagalo 40 obiteljskih poljoprivrednih proizvođača, od kojih je šest ekoloških proizvođača, dok broj kupaca raste iz tjedna u tjedan.

Povodom prve godišnjice rada, Seljačku tržnicu posjetit će Sandra Vlašić, predstojnica ureda Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), Daniel Segarić, pročelnik Upravnog odjela za poljoprivredu Zadarske županije, Vladimir Kovačević, ravnatelj Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije (AGRRA) i Ivana Laginja, voditeljica područnog ureda UNDP-a u Zadru kako bi se susreli s vlasnicima poljoprivrednih gospodarstava i njihovim obiteljima.

Za posjetitelje je pripremljen bogat program te ih očekuju razne degustacije domaćih proizvoda, brojna iznenađenja i nagradna igra, dok će se za zabavni program pobrinuti ženska klapa Karmel.

Obilježavanje će se nastaviti u ponedjeljak, 22. rujna 2014. u Solarnom edukacijskom centru Zadarske županije, radionicom za obiteljska poljoprivredna gospodarstva koja izlažu na Seljačkoj tržnici, a na temu „Primjena web alata u marketingu“.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...