Oblačan početak subote samo je prolazan: Ne očajavajte, crnim oblacima i kiši uskoro dolazi kraj!

Iako je subota ujutro započela kišno, a nebo je crno, ne očajavajte. Sredinom dana stiže razvedravanje. Temperatute na kopnu do 24 Celzijevaca, na Jadranu do 28.

U kopnenom području jutro i veći dio prijepodneva oblačno uz mjestimice slabu kišu. Sredinom dana u većini se krajeva očekuje djelomično razvedravanje, ali su još mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi.

Na Jadranu djelomice sunčano

Na Jadranu djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku, a na južnom dijelu ponegdje je moguć pljusak i grmljavina, pogotovo na otocima. Vjetar većinom slab sjeveroistočni, u Slavoniji do umjeren istočni. Na sjevernom i dijelu srednjega Jadrana mjestimice umjerena bura, poslijepodne na otvorenome moru srednjega Jadrana sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 18 i 24, na Jadranu od 24 do 28°C.

Nedjelja sunčanija

U nedjelju djelomice, a na Jadranu pretežno sunčano. U kopnenim krajevima ujutro i dio prijepodneva mjestimice magla ili niskli oblaci, u gorju ponegdje slaba kiša ili rosulja, a sredinom dana i poslijepodne povremeno umjerena naoblaka. Poslijepodnevni lokalni pljuskovi i grmljavina mogući su uglavnom u unutrašnjosti Dalmacije i na dubrovačkom području. Vjetar slab, na Jadranu mjestimice umjerena bura i sjeverozapadnjak. Jutarnja temperatura većinom između 11 i 16, na Jadranu od 16 do 21, a najviša dnevna od 20 do 25, na Jadranu od 25 do 29°C.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...